ホーム イベント 申込みフォームフォルダ Registration form_Poster Workshop 2017: TIA-Kakehashi

Experimental data analysis coordinated with computational science

Details

Date and time: September 12th(Tue) 13:30~17:30(Banquet: 17:30~)

Venue: The University of Tokyo Kashiwa Campus Station Satellite

Participation fee: Free

Banquet fee: 3,000JPY / 1,000JPY(student)

Deadline for registration: September 7th(Thu) 17:00

Deadline for poster presentation application:
August 28th(Mon) * Extended!

To participants who wish to apply for poster presentation

Capacity: Up to 80 boards
※Poster board are assigned on a first-come-first-served basis.

Language: English

Board size: H190cm×W120cm / H190cm×W90cm
※Magnets or push pins to mount the posters will be provided at the workshop venue.

Application: Register through this page first, and then, upload the PDF file for your short presentation(A4-sized material of landscape orientation in 1 sheet) from the upload site.

Deadline for submission: September 5th(Tue) 17:00

Registration information
Please input in the order of Family name, Last name [e.g.] Suzuki Taro
[e.g.] the University of Tokyo
[e.g.] Department of Physics
[e.g.] ISSP, AIST etc.
Please choose from the box below.
Poster presentation
If the poster include co-author, the application for the poster presentation should be done by presenter.

If you do not apply the poster presentation, please fill in the section below as "None".
Banquet
Participation fee: 3,000 JPY / 1,000JPY (student)

CCMS community members
Register for the CCMS community members

Please enter a message to the organizer in the Remarks column if any.

●●- - - - - ●● - - - - - ●● - - - - - ●● - - - - - ●● - - - - - ●●

[Contact]

The Center of Computational Materials Science(CCMS)
Institute for Solid State Physics, The University of Tokyo
Tel:04-7136-3279/Fax:04-7136-3441
Email:adm-office[at]cms-initiative.jp

© Center of Computational Materials Science, The Institute for Solid State Physics, 2016-2017. All rights reserved.